Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزار شانا، نخستین کنفرانس ازدیاد بهبود برداشت از مخازن نفت و گاز ازسوی انجمن علمی- تخصصی محیط‌های متخلخل (اینترپور ایران) و انجمن صنفی مهندسان پلیمر و شیمی با مشارکت پژوهشگاه صنعت نفت و فدراسیون صنعت نفت ایران دوم تا چهارم اردیبهشت ماه امسال برگزار خواهد شد.

در این کنفرانس افزون بر ارائه مقالات تخصصی برای نخستین بار، تمهیداتی اندیشیده شده است تا شرکت‌های تخصصی تولید کننده نفت و گاز در فضایی علمی و با رویکرد فناورانه فرصت‌های پروژه‌های در حال اجرا در زمینه ازدیاد و بهبود برداشت از مخازن نفت و گاز را در میزگردهای تخصصی به اطلاع حاضران برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این میزگردهای تخصصی در هفت محور برنامه‌ریزی شده است. شرکت‌های مناطق نفتخیز جنوب، نفت مناطق مرکزی، نفت و گاز پارس، مهندسی و توسعه نفت (متن) و نفت فلات قاره ایران هدایت و راهبری میزگردها را بر عهده خواهند داشت.

در روز نخست کنفرانس و در برنامه بعدازظهر شرکت‌های مناطق نفتخیز جنوب، نفت مناطق مرکزی، مهندسی و توسعه نفت و نفت و گاز پارس در چهار میزگرد تخصصی پذیرای محققان و صنعتگران داخلی و خارجی خواهند بود.

شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب چالش‌های ازدیاد برداشت در مخازن ایران و پیشگیری و کنترل آب‌زدگی و گاززدگی را به منظور ارائه راه حل ازسوی شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و خارجی در میزگرد تخصصی که با حضور مدیران ارشد این مجموعه و شرکای فناورانه ایشان برگزار خواهد شد، مطرح خواهند کرد.

شرکت نفت مناطق مرکزی ایران با حضور مدیرعامل و مدیران ارشد خود، فرصت‌های فناورانه ازدیاد و بهبود برداشت با رویکرد مدیریت پایه مخزن و مدیریت مخازن گازی میعانی را با حضور کارشناسان خبره و برجسته این حوزه بررسی و تجزیه و تحلیل خواهند کرد.

شرکت‎های مهندسی و توسعه نفت و نفت و گاز پارس هم در نشست‎های تخصصی جداگانه موضوع‎های «غربالگری روش های ازدیاد برداشت« و «مدیریت مخازن گاز میعانی» را با رویکرد معرفی پروژه‌های میدان محور و ارائه نوین‌ترین روش‌های بهبود ازدیاد برداشت بررسی خواهند کرد.

در روز دوم، شرکت نفت فلات قاره ایران چالش‌های ازدیاد برداشت در فراساحل را بررسی خواهد کرد و در پایان، میزگرد هفتم با محوریت توسعه پایدار و ذخیره‌سازی گازهای گلخانه‌ای با رویکرد ازدیاد برداشت و با حضور کارشناسان برجسته داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.

از همه شرکت‌های E&P داخلی و خارجی مورد تایید وزارت نفت دعوت به عمل می‌آید تا با حضور در کنفرانس، میزگردهای تخصصی و نمایشگاه جانبی در نظر گرفته شده توانمندی‌های فناورانه خود را در معرض دید افکار عمومی قرار دهند و با مشارکت حداکثری در میزگردهای تخصصی نسبت به ارائه راه حل‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای پروژه‌های فن‌اورانه محور اقدام نمایند.

داود امیراحمدی، دبیراجرایی نخستین کنفرانس بین المللی روش‎های بهبود و ازدیاد برداشت در این باره گفت: در این کنفرانس از چهره‌های برجسته علمی دنیا در زمینه ازدیاد و بهبود برداشت از مخازن نفتی در کسوت سخنرانان کلیدی دعوت به عمل آمده است.

پروفسور فاروق علی از دانشگاه کلگری کانادا به عنوان نخستین سخنران کلیدی، محدودیت‌های ازدیاد برداشت از مخازن نفتی را بررسی می‎کند؛ آقایان پروفسور زیتا و برونینگ از دانشگاه صنعتی دلفت هلند روش‌های نوین فناورانه ASF را در قالب دومین سخنران کلیدی به سمع و نظر حاضران خواهند رساند؛

سومین سخنران کلیدی آقای پروفسور برایان ایوانزاز از دانشگاه کرتین استرالیا هستند که در زمینه فناوری‎های پیشرفته حفاری سخنرانی می‎کند؛ سخنران کلیدی چهارم کنفرانس پروفسور کوینتارد از دانشگاه تولوز فرانسه می‌باشند که روش‌های آپ اسکیلینگ در مخازن نفتی را بررسی خواهد کرد.

در این کنفرانس پنج دوره آموزشی یک‎روزه به‎وسیله محققانی از دانشگاه‌های سهند ایران، واترلو کانادا، شرکت تی ان او هلند، شرکت ژیو کانسالتنسی انگلستان و شرکت نپتاهلند برگزار خواهد شد.

منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۴۴۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای

میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی آغاز به کار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، به نقل از مرکز دیپلماسی‌ عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران، میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، 17 اردیبهشت ماه) و با حضور محمد قنادی مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای، رادیوداروها،‌ رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت وکشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاوردها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی با اشاره به اینکه همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند، گفت: ‌فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق 1420 تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید 20 هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در 20 سال آینده کاملا مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید، افزود:‌ در تولید رادیوداروها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

قنادی ادامه داد: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویدادها ارایه شده در اصل آخرین دستاوردهایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشورها به‌دست آمده است.

معاون سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و .. هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند، گفت: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای در اصفهان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • رافائل گروسی وارد تهران شد
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد
  • اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴