Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، پخش این مجموعه به تهیه کنندگی سعید نبی و کارگردانی سعید نبی و مریم خدیوی با موضوعات محیط زیستی – اجتماعی از جمعه ۱۸ تیرماه ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه یک سیما آغاز می شود.

تولید این مجموعه قصه محور مستند ۱۴ قسمتی از سال ۱۳۹۵ آغاز شده و تا ۱۴۰۰ به طول انجامید.

 

 

 فیلمبرداری این مجموعه در ۵ استان خوزستان، گلستان، مازندران، گیلان و تهران در ۴ فصل صورت پذیرفته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریزگرد، آب و خشکسالی، تالاب های شادگان و هورالعظیم، شکارچی، محیط بان، جنگلبان، جنگل نشین، آلودگی هوا و ... از موضوعات این مجموعه مستند هستند. فیلمنامه هر قسمت این مجموعه به صورت مستقل تهیه شده است.  

 

محمودیارمحمدلو، بابک بهداد، احمد وفایی،  آرش زاهدی اصل و عارش کردسالی تدوینگران این مجموعه هستند که رضا تیموری، رضا عبیات، مهران فردپور و مسعود مسجدی آنرا فیلمبرداری کرده اند. صدابرداران این مجموعه حسن شبانکاره و حبیب محمدی هستند که بهروز شهامت با سه سیمرغ فجر طراحی صدای این اثر را انجام داده است. دکتر بهرام کیابی و اصغر عبدلی به عنوان اکولوژیست و مشاوران علمی مجموعه بوده اند که در هر قسمت به فراخور موضوع کارشناس علمی مرتبط با مجموعه همکاری داشته است.

قصه قسمت اول مجموعه مستند تنهایی بدین گونه است که استاد حسین پور از معلمان با سابقه بالای ۲۳ سال آموزش و پرورش است که امروزه به عنوان راهبر در شهرستان تالش با موتور شخصی خود  از مناطق سخت و صعب العبور جنگلی در زمستان و پاییز و بهار عبور می کند و تلاش می کند سطح آموزش را در مناطق دور دست عشایری با شهری همسان کند . او در حین بازرسی از مدارس جنگل نشین تالش متوجه می شود که دانش آموزان یک منطقه مشکلات تحصیلی بسیاری دارند و در این مدارس هیچ خبری از آموزش زندگی جنگل نشینی و رفتارهای درست برخورد با طبیعت نیست . او تصمیم می گیرد تا وقت بیشتری را برای این مدرسه با رفت و آمد صرف کند و مدیر و معلم و دانش آموزان آن مدرسه را مجاب کند تا نسبت به زندگی جنگل نشینی و فرهنگ برخورد با جنگل دانش خود را بالا برند. یاد بگیرند چگونه با درختان و رودخانه در جنگل رفتار کنند و مدلهای اشتغال پایدار در جنگل و بر مبنای اقلیم را از همان کودکی آموزش بگیرند. در این بین او متوجه می شود که در مدرسه ای دیگر برای دانش آموزشی مشکلاتی به وجود آمده که او را مجبور به ترک تحصیل می کند. چرا که خانواده که به صورت سنتی در جنگل زندگی می کند و دامدار است درآمد بالایی ندارد و فرزند این خانواده هم مجبور است برای گذران زندگی به خانواده کمک کند و این موضوع سبب شده تا از تحصیل دور بماند. معلم کمک می کند تا با حل مشکلات این فرزند و خانواده دانش آموز به تحصیلش ادامه دهد تا اینکه ...همچنین این مستند به دلیل جنس موضوع های پرداختی مدت زمان ۵ سال در سکوت خبری به سرانجام رسیده است.

لازم به توضیح است بعد از پخش این مجموعه مستند برنامه استدیویی « درنگ تنهایی » به تهیه کنندگی سعید نبی و اجرای عبدالرضا امیراحمدی با حضور کارشناسان ذینفع و مسئول به مدت ۴۵ دقیقه پخش خواهد شد که به تحلیل موضوع تا رسیدن به راهکار لازم به از شبکه یک به پخش خواهد رسید. 

این اثر در گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک سیما تولید شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مستند تنهایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۶۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان تلاش کنند معلمان دغدغه‌ای به جز آموزش نداشته باشند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان گفت: برای مسئولین نیز پاسداشت مقام معلم، معنای دیگری دارد، مسئولین در هر سطحی باید تلاش کنند مجموعه آموزش و پرورش و مجموعه معلمین، دغدغه‌ای به جز آموزش نداشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا محمدرضا جانثاری شامگاه _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در آئین تجلیل بیش از ۵۰۰ معلم نمونه منطقه‌ای و استانی اصفهان ضمن تبریک دهه کرامت، اظهار کرد: پاسداشت مقام معلم باید در همه جامعه و در تمام شئون جامعه مشهود باشد به طوری که همه مردم بدانند چیزی که در جامعه اتفاق می‌افتد قوت و تربیتی که جامعه به خود می‌گیرد و پیشرفت حاصل از آن، از معلم سرچشمه می‌گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: آن کسی که فرزند دانش‌آموز دارد در روز معلم خود را مکلف به تجلیل از مقام معلم کند و این آموزشی به فرزند نیز هست و آنانی که فرزند دانش‌آموز ندارند، در هر مقامی باشند خودشان روزی دانش‌آموز بوده‌اند و می‌تواند با مراجعه با یک مدرسه‌ای که در آن درس خوانده اند از مقام معلم تجلیل کند.

وی افزود: مقام معلم به گونه‌ای تقویت شود که معلم امین جامعه است چرا که مردم پاره تن خود را به او می‌سپارند.

جانثاری اظهار کرد: برای مسئولین نیز پاسداشت مقام معلم، معنای دیگری دارد، مسئولین در هر سطحی باید تلاش کنند مجموعه آموزش و پرورش و مجموعه معلمین، دغدغه‌ای به جز آموزش نداشته باشند.

کد خبر 751596

دیگر خبرها

  • برگزاری نمایشگاه «آبی» در باگالری
  • آروان‌آکادمی؛ دروازه ورود به دنیای دانش ابری
  • علم و دین نظام زندگی/ ماموریت بزرگ ناوگروه ۸۶ امیدآفرینی کرد
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • مسئولان تلاش کنند معلمان دغدغه‌ای به جز آموزش نداشته باشند
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد